Tisková zpráva: Expedice Europa Cross Roads 2011

19.07.2011 19:07

Sajdkárová expedice Europa Cross Roads je čtvrtou z pětiletého cyklu vozíčkářských expedic na všechny kontinenty, kterou pořádají Radek a Barbora Krieglerovi (Mc Outdoors Agency) s přispěním všech MC Outdoors Riders (motorkáři, kteří pomáhají handicapovaným se dostat do sedla motorky, sajdkáry či triku  formou benefice MC Outdoors Ride).

Slavnostní zahájení výpravy je 21.7. 2011 v 11.30 hod. před budovou úřadu Městské části Praha 6. Výpravy se budou účastnit postupně 2 vozíčkářky(Šárka Holasová z Prahy, Anka Mihová z Košic), kteří projedou východní a jižní Evropu a navštíví Koločavu, Bohinský národní park, Marmoladu, Grossglockner i Berchstengarden.

Zakončení výpravy je dne 7.8. na Vítkově Hrádku v Jižních Čechách, kde proběhne MC Outdoors den pro vozíčkáře - slaňování na stěnách hradu, testovací jízdy sajdkáry s Kliktronikem a další atrakce.

Zváni jsou všichni motorkáři, kteří fandí cestovateským projektům  s dobrým srdcem.

 

Hlavní sponzor je Mc Outdoors Agency, přispěli MC Outdoors Riders, hl.město Praha, sajdkáru připravil Carservis a Auto Doležal, oblečení poskytla Geneze.

 

V Praze dne 19.7.2011